Σχετικά με Εμάς

Lelos Cars

Η Lelos Cars είναι κορυφαία εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η ιστορία μας:

Η Lelos Cars είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον Καφετζάκη Λευτέρη το 2018. Η εταιρεία μπορεί να είναι καινούργια και σε εξέλιξη, αλλά έχει δημιουργηθεί με πολλά χρόνια προγραμματισμού, επαναλαμβανόμενους πελάτες και βοήθεια από την οικογένεια και τους φίλους.

Η εταιρεία μας παρέχει νέα και καλά συντηρημένα αυτοκίνητα για κάθε περίσταση και για κάθε ανάγκη. Σας συναντάμε και σας καλωσορίζουμε στην τοποθεσία που επιθυμείτε παρέχοντάς σας το όχημά σας. Στόχος μας είναι η ικανοποίησή σας. Εμπιστευτείτε και επιλέξτε τους Κρητικούς και τους ντόπιους! 😊

Προσφέρουμε:

  • Μια ποικιλία καινούργιων οχημάτων, κατάλληλα για βραχυπρόθεσμες και μακροχρόνιες ανάγκες ενοικίασης.
  • Προαιρετικές υπηρεσίες όπως GPS, παιδικά καθίσματα και πακέτα ασφάλισης είναι διαθέσιμες για να βελτιώσουν την εμπειρία ενοικίασης.
  • Με πολλές τοποθεσίες ενοικίασης στρατηγικά τοποθετημένες, οι πελάτες μας μπορούν εύκολα να παραλάβουν και να αφήσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό τους στην τοποθεσία που προτιμούν.
  • Το εύχρηστο, φιλικό προς κινητά σύστημα online κρατήσεων μας, επιτρέπει στους πελάτες μας να περιηγούνται σε διαθέσιμα οχήματα, να συγκρίνουν τιμές και να κάνουν κράτηση εύκολα από οπουδήποτε, οποτεδήποτε.