Ενοικίαση Αυτοκινήτου Lelos

Κορυφαία αυτοκίνητα για να ανακαλύψετε την Κρήτη

x

Ακύρωση/Μεταβολή κράτησης

Αν θέλετε να ακυρώσετε μία κράτηση, ή να την μεταβάλετε, ή να μας πείτε κάτι σχετικά με αυτή μπορείτε να υποβάλετε ένα σχετικό αίτημα παρακάτω. Συμπληρώστε τον κωδικό κράτησης, τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και, προαιρετικά, ένα σχόλιο. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση αν η ημερομηνία παραλαβής είναι σε λιγότερο από 1 ημέρες.
 
Παρακαλώ περιμένετε…

Αξιόπιστη ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη

Ενοικίαση αυτοκινήτου από την Lelos Cars

Η Lelos Cars είναι μια οικογενειακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων από το 2018 στο Ηράκλειο Κρήτης.

summer holidays with rental car

Μπορεί να είναι μια νέα και εξελισσόμενη εταιρεία, αλλά έχει χτιστεί με πολυετή προγραμματισμό, επαναλαμβανόμενους πελάτες και βοήθεια από την οικογένεια και τους φίλους. Η εταιρεία μας παρέχει νέα και καλοσυντηρημένα αυτοκίνητα για κάθε περίσταση και κάθε ανάγκη.

Τα Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητά μας

Μπορείτε να επιλέξετε να νοικιάσετε οποιοδήποτε από τα προτεινόμενα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μας  ή επισκεφθείτε τη σελίδα του στόλου μας για περισσότερες επιλογές.

toyota yaris
kia rio 2021
peugeot 208
vw tiguan

Εξερευνήστε την Κρήτη με τη Lelos Cars

Η εξερεύνηση της Κρήτης με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από τη Lelos Cars είναι ένας φανταστικός τρόπος για να γνωρίσετε τα διαφορετικά τοπία, τις ιστορικές τοποθεσίες και τα γοητευτικά χωριά του νησιού με τον δικό σας ρυθμό. Ανακαλύψτε τα καλύτερα από τα διαφορετικά τοπία και την πλούσια ιστορία της Κρήτης με την ευελιξία και την ελευθερία της ενοικίασης αυτοκινήτου. Φροντίστε να ελέγξετε τις συνθήκες του δρόμου και να σχεδιάσετε τις διαδρομές σας εκ των προτέρων για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας σε αυτό το όμορφο νησί.

Χωρίς κατάθεση Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα Χωρίς κρυφό κόστος

Γιατί να μας επιλέξετε

Μερικοί λόγοι… γιατί να νοικιάσετε αυτοκίνητο στην Κρήτη από την Lelos Cars

Compact urban premium car

Νέα Αυτοκίνητα

Η εταιρεία μας παρέχει μια ποικιλία από καινούργια και καλά συντηρημένα αυτοκίνητα, κατάλληλα για βραχυπρόθεσμες και μακροχρόνιες ανάγκες ενοικίασης.

full car insurance

Πλήρης Ασφάλιση

Παρέχουμε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη με μηδενικό ποσό ευθύνης καθώς και ασφάλιση πυρκαγιάς και κλοπής για όλα τα αυτοκίνητά μας.

24 hours support

Υποστήριξη 24/7

Προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης 24/7 καθώς και δωρεάν οδική βοήθεια όλο το 24ωρο.

gps map

Πρόσθετα

Προσφέρουμε επίσης προαιρετικές υπηρεσίες όπως GPS, χάρτη της Κρήτης και παιδικά καθίσματα για να βελτιώσουμε την εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου.